CRIDES

Educació Demà aborda reptes i millores educatives concretes a Catalunya de forma oberta i col·laborativa amb tota la comunitat. Ets una persona interessada en algun dels reptes que proposem? Vols crear una solució innovadora adaptada al teu context educatiu? Segueix les nostres crides i accepta el repte!
Nous reptes demanen nous abordatges educatius
MOBILITZA’T PER L’EDUCACIÓ I SUMA’T A L’ACCIÓ!

CRIDES és un espai on persones com tu, interessades en l’educació, ideen solucions pràctiques i innovadores a problemes educatius reals per tal de donar resposta a reptes concrets dins el seu context més proper. El seu funcionament és senzill:

  • Educació Demà llença 1 repte específic vinculat a 1 temàtica clau (arquitectura per a l’aprenentatge, millora de la relació família-escola, i molts d’altres). Tria els que més et motivin i participa-hi!
  • Les persones interessades poden inscriure’s individualment o en equip a les crides (segons cada convocatòria) per tal de donar resposta al repte.
  • Cada crida es regeix per les seves pròpies bases. Explora la informació publicada de cada una d’elles dins d’aquesta secció i visualitza’n la documentació clau (vídeos explicatius, indicacions, calendari, etc.)!
  • Totes les crides compten amb un marc temporal concret per dur-se a terme: presentació d’idees i participants, pre-selecció d’idees, acompanyament, prototipat de solucions, etc. Estigues atent a les diferents fases i dates clau!
  • En cada cas oferirem eines que donin suport a la creació de solucions: mentories, workshops, kits metodològics basats en mètodes potenciadors de la creativitat (design thinking), entre d’altres. No t’oblidis de revisar bé les convocatòries que més t’interessin per a detectar-los!
  • A més, també trobaràs les reflexions i les idees compartides dels participants en cada crida, així com la descripció de pràctiques inspiradores. Recorda que molts cops els processos de reflexió són més importants que les solucions en sí, tot suma!
  • Per últim, es dóna un alt reconeixement a les solucions més innovadores (jornades, comunicacions, etc.). En definitiva, posem tots els suports possibles al teu abast perquè la teva solució es faci realitat!

Estàs preparat? Acceptes el nostre repte? No perdis temps i explora totes les crides que tenim obertes i esdevé un motor de canvi educatiu!

Vols conèixer totes les crides que hem treballat?

A continuació trobaràs totes les crides que el projecte ha posat en marxa des del seu inici. Aquí podràs recuperar tots els continguts i materials proposats, accedir a contingut privilegiat, entre molts d’altres.

El repte Com podríem repensar els espais i elements escolars per tal de millorar els aprenentatges dels alumnes i la...
 
Et dediques a l'arquitectura o al disseny i t’interessa el món educatiu?  Vols ajudar a un centre educatiu a...
 

Agenda

21/10
octubre
EDCAMPS
24/10
octubre
EDCAMPS
11/11
novembre
EDCAMPS