Blog

Hola! En aquest espai trobaràs totes les novetats, les reflexions i les propostes que et fem des de la plataforma d'Educació Demà

Esperem que t'agradi i que hi trobis el que busques. Deixa'ns el teu comentari!

1era trobada de la Xarxa de Mentoria del Moviment
Per #edcampCAT | dimecres, 20 desembre, 2017 | 0 comentaris

El passat 16 de Desembre es va celebrar la primera trobada de la xarxa de mentoria del moviment #edcampCAT a Barcelona. Aquesta trobada va servir en primer lloc per generar sentit de comunitat entre tots els membres de la xarxa, ja que alguns no es coneixen personalment, i en segon lloc, va servir per estructurar el seu funcionament amb els propòsits de fer créixer el moviment #edcampCAT a Catalunya i a les Illes Balears tan amb quantitat com amb qualitat.

La xarxa de mentoria està formada per 10 persones distribuides en tot el territori català i a les illes balears. Per tant, donat que la idea és generar un moviment de persones que s'autoorganitzen i treballen plegades per organitzar trobades que permetin compartir aprenentatges, experteses i coneixements per transformar l'educació, la xarxa de mentoria es troba a les 4 províncies i a les Illes Balears amb persones de referència que assessoren, donen suport i acompanyen a d'altres que vulguin organitzar edcamps. Amb aquest objectiu, si voleu organitzar edcamps i no sabeu com fer-ho o necessiteu suport podeu adreçar-vos a les següents persones en funció de la zona a on us trobeu i ajudaran amb el que sigui! Aquestes persones són:

Marta Sanz @martasanzsender - Zona de la província de Barcelona

Pep Prat @joseppo90 - Zona de la província de Barcelona

Estel Paloma@estelpaloma - Zona de la província de Barcelona

Oscar de Paula@odepaula80 - Zona de la província de Barcelona

Pere Cornellà@perecornella - Zona de la província de Girona

Núria Sabaté@nsabate4 - Zona de la província de Tarragona

Rosa Prats@rosaprats - Zona de la província de Lleida

Alberto Esteban@alesav81 - Zona de Terres de l'Ebre

Tià Roig @tianet24 - Zona de les Illes Balears

Xavier Pujol @xevipujolauden - Coordinador de la Xarxa de Mentoria del Moviment #edcampCAT

 

La trobada va ser un éxit des del moviment #edcampCAT estem molt contents de poder comptar amb un equip de persones com aquest!

Moltes gràcies per voler-hi formar part i que res aturi el moviment #edcampCAT!

Enviar un comentari