Blog

Hola! En aquest espai trobaràs totes les novetats, les reflexions i les propostes que et fem des de la plataforma d'Educació Demà

Esperem que t'agradi i que hi trobis el que busques. Deixa'ns el teu comentari!

Busquem experiències innovadores de reunions amb famílies
Per F. Jaume Bofill | dimarts, 21 març, 2017 | 0 comentaris

Sou un centre educatiu que innova en la relació família i escola? Ens ho podeu explicar?!

#ReunióFamílies

Sabem que la cooperació entre famílies i professorat és cabdal per a l’educació d’infants i joves, però no sempre és fàcil trobar formes significatives de relació i complementarietat  entre docents i famílies.

Un dels moments clau en aquesta relació, són les reunions d’inici de curs. Aquestes reunions són una oportunitat per construir la idea d’equip que treballa per un objectiu comú; el benestar i l’educació dels infants i adolescents.

És per això, que en els darrers anys, alguns centres educatius preocupats per la relació docents-famílies, estan repensant aquestes reunions i introduint canvis significatius en la manera de plantejar-les, per tal de generar una nova relació i un clima de confiança que permeti una major involucració i interrelació.

Des de la Fundació Jaume Bofill estem gestant una nova crida d'Educació Demà: Redissenyem la reunió amb famílies, que buscarà centres educatius que desitgin repensar les trobades amb les famílies, amb l’objectiu d’elaborar propostes i solucions dirigides a generar una nova relació de compromís i coresponsabilitat entre famílies i professorat.

Si sou un centre educatiu que heu repensat les reunions d'inici de curs, o heu experimentat un nou format de trobada amb les famílies, us animem a compartir el vostre coneixement a través del Qui és Qui, el mapa de la innovació educativa a Catalunya, sota l'etiqueta "FAMÍLIES".

Seguiu el fil de la crida amb el hashtag #ReunióFamílies via @FundacioBofill.

Per a més informació podeu contactar amb Roser Argemírargemi@fbofill.cat

Enviar un comentari