Blog

Hola! En aquest espai trobaràs totes les novetats, les reflexions i les propostes que et fem des de la plataforma d'Educació Demà

Esperem que t'agradi i que hi trobis el que busques. Deixa'ns el teu comentari!

Com serà el mapa de sessions?
Per #edcampBadalona | dimarts, 6 març, 2018 | 0 comentaris

Ja us hem anat comentant que la segona edició de l’Edcamp Badalona ve carregadeta de novetats. Totes elles per fer d’aquesta trobada un moment on tots vosaltres en sigueu els protagonistes i alhora creixem des del compartir, és clar!

Amb l’objectiu d’afavorir en l’aprofundiment d’alguns temes que mitjançant l’enquesta que vam fer per Twitter vam veure que són del vostre interès hem decidit destinar un seguit de sessions a compartir sobre PROJECTES i GAMIFICACIÓ. Entenem que ambdós temes poden incloure un munt de subtemes, aquest  són aquells que vosaltres, durant l’estona de creació del mapa mental, decidireu. Ja podeu anar pensant!!!!

Com haureu vist pel Twitter, aquest cap de setmana hem unit forces amb Scratch Català i duran a terme la seva propera trobada, la desena, a l’Edcamp Badalona. És per això, que també destinarem algunes sessions a aquest tema: PROGRAMACIÓ i SCRATCH. Quina il·lusió anar fent xarxa!!

Com que sabem que teniu un munt de coses més a oferir fora dels temes que hem comentant anteriorment, hem pensat deixat també uns espais oberts a temes del vostre interès que seran els que acabaran d’omplir el mapa de sessions de l’Edcamp.

Per a fer-vos una idea del que hem explicat fins ara, us adjuntem amb aquesta entrada el que serà l'esquelet del mapa de sessions del dia 17! Què us sembla?

Esperem estigueu ja apuntant un munt de idees que voleu compartir amb les més de 70 persones inscrites ja a l'Edcamp!!! 

Fins ben aviat!!!!

Enviar un comentari