Blog

Hola! En aquest espai trobaràs totes les novetats, les reflexions i les propostes que et fem des de la plataforma d'Educació Demà

Esperem que t'agradi i que hi trobis el que busques. Deixa'ns el teu comentari!

Comença la biblio(r)evolució!
Per #bibliorevolucio | divendres, 10 novembre, 2017 | 0 comentaris

El dijous 9 de novembre es va presentar al Recinte Modrnista de Sant Pau (Barcelona) la crida “Repensem els usos de la biblioteca escolar”.

L’acte va ser conduït per les impulsores de la crida Marta Roig (diplomada en Biblioteconomia i Documentació i Màster en Biblioteca escolar i promoció de la lectura) i Anna Juan (doctora en antropologia social i cultural i màster en llibres i literatura infantil), que ens van presentar cinc possibles eixos en els que la biblioteca escolar pot contribuir a respondre a les necessitats dels centres educatius.

Durant l’acte, també es van presentar 3 experiències inspiradores de nous usos de la biblioteca escolar que ens van ajudar a visibilitzar tot el seu potencial de la mà de:

  • Carlos Ortiz, de l’institut Menéndez y Pelayo
  • Mariona Trabal, de l’Escola Orlandai
  • Oscar Cabo, de Jesuïtes El Clot – Escola del Clot.

Finalment els assistents van poder participar a l’espai de cocreació “De les necessitats en fem propostes” en el que els participants van poder començar a cuinar les seves propostes creatives de biblioteca escolar amb l’especialista en jocs Oriol Ripoll.

Podeu veure el vídeo de presentació de la crida:

Aquí trobareu tota la informació sobre la crida oberta, i podreu descarregar-vos les bases i entrar al formulari de participació.

Si sou un centre educatiu que teniu ganes de repensar com la biblioteca escolar podria respondre a algun dels reptes que us plantegeu des de l’escola o l’institut, no ho dubteu: Sumeu-vos a la biblio(r)evolució!

Enviar un comentari