Blog

Hola! En aquest espai trobaràs totes les novetats, les reflexions i les propostes que et fem des de la plataforma d'Educació Demà

Esperem que t'agradi i que hi trobis el que busques. Deixa'ns el teu comentari!

A la crida Biblio(r)evolució seguim cercant la inspiració
Per #bibliorevolució | dimecres, 25 abril, 2018 | 0 comentaris

Arriben les visites biblio(r)evolucionàries!

Les escoles i instituts participants a la crida Biblio(r)evolució estan avançant en el seu procés de cocreació sobre nous usos de la biblioteca escolar definint el seus reptes, reflexionant amb les seves comunitats educatives, compartint amb els seus mentors/res... i per enriquir el seu procés d’inspiració hem publicat els document Us imagineu una biblioteca que...” amb pràctiques que poden ser fàcilment adaptables per assolir algun dels objectius dels centres educatius.

Així mateix, per facilitar el procés d’inspiració, s’han organitzat 3 visites on tindrem un espai per compartir i es facilitarà una càpsula formativa a cadascuna d’elles.

La primera ha estat aquest dijous 26 d’abril a l’Escola Joan Pelegrí, amb una presentació de Cristina Batlle, responsable de la biblioteca escolar seguit d’un taller de Marta Roig i Anna Juan sobre propostes per crear ambients d’exploració i descoberta a partir del fons de la biblioteca escolar.

Les següents seran el dijous 10 de maig a la llibreria Pebre Negre, organitzada conjuntament amb el Gremi de Llibreters de Catalunya, on els llibreters i llibreteres compartiran els criteris de selecció per a la tria de materials per a la biblioteca escolar. Un intercanvi amb els responsables de les llibreries Abracadabra, Al·lots, Casa Anita, Pebre Negre, la Petita i SendaK.

I el dijous 17 de maig coneixerem de la mà de Carlos Ortiz les propostes de la biblioteca de l’Institut Menéndez Pelayo, seguit d’una xerrada de Lucas Ramada –del grup GRETEL- sobre competència ficcional i recursos digitals a la biblioteca escolar.

Enviar un comentari