Blog

Hola! En aquest espai trobaràs totes les novetats, les reflexions i les propostes que et fem des de la plataforma d'Educació Demà

Esperem que t'agradi i que hi trobis el que busques. Deixa'ns el teu comentari!

Nova guia "El pati de l'escola en igualtat"
Per Equal Saree | dijous, 27 juliol, 2017 | 0 comentaris

L'equip d’arquitectes Equal Saree posa a la vostra disposició la guia “El pati de l’escola en igualtat. Guia de diagnosi i intervenció amb perspectiva de gènere”. Aquesta guia és el resultat dels últims anys de la seva recerca sobre l’ús de l’espai a la infància i, especialment, de la configuració dels espais educatius.

Què és?

Aquesta guia proposa una METODOLOGIA de diagnosi i d’intervenció per al redisseny dels patis escolars. A partir d’un procés de reflexió i d’aprenentatge col·lectiu ens acompanya en la generació d’estratègies i propostes de millora per un pati amb relacions més igualitàries.

A qui va dirigida?

Aquesta guia va dirigida al professorat, als equips directius dels centres, a les AFAs, a les administracions públiques municipals o supramunicipals i, en definitiva, a totes les comunitats educatives que vulguin incloure la igualtat de gènere com un objectiu clau del seu projecte escolar.

Què aconseguim?

Com a resultat del procés d’aplicació de la guia, a més d’un pati igualitari, obtenim un seguit de beneficis que afecten a la comunitat educativa: apoderament de l’alumnat al sentir-se partícip de la transformació del seu pati, millora de les relacions personals entre el professorat i l’alumnat i generació de noves dinàmiques educatives relacionades amb les noves formes d’ús de l’espai.

Podeu descarregar-la clicant aquí.

 

Enviar un comentari