Blog

Hola! En aquest espai trobaràs totes les novetats, les reflexions i les propostes que et fem des de la plataforma d'Educació Demà

Esperem que t'agradi i que hi trobis el que busques. Deixa'ns el teu comentari!

Tallers territorials sobre "Com organitzar un edcamp?"
Per #edcampCAT | divendres, 23 març, 2018 | 0 comentaris

Al llarg del mes de Març el moviment #edcampCAT ha recorregut el territori amb el propòsit de donar a conèixer les claus, senzilles i clares, de com organitzar un edcamp. A través de quatre tallers dinamitzats pels membres de la xarxa de mentoria de cada territori i amb el suport del Xavier Pujol com a promotor del moviment a Catalunya i a les Illes Balears, els diferents participants han pogut conèixer i sobretot viure en primera persona què és un edcamp i com s'organitza. En aquest sentit, l'experiència dels mentors ha estat essencial, ja que pels participants als tallers conèixer de primera mà les vivències i sobretot amb quines coses es poden trobar a l'hora d'organitzar un edcamp, és d'una gran ajuda. 

 

Des del moviment #edcampCAT celebrem l'èxit d'aquests tallers territorials organitzat a Terres de l'Ebre, Girona, Lleida i Tarragona per l'entusiasme i energia que han transmès tant els participants com els membres de la xarxa de mentoria per tal de fer créixer el moviment arreu del territori, i així, contribuir en la transformació de l'educació.

Moltes gràcies i que res aturi el moviment!

Enviar un comentari