CRIDES

Educació Demà aborda reptes i millores educatives concretes a Catalunya de forma oberta i col·laborativa amb tota la comunitat. Ets una persona interessada en algun dels reptes que proposem? Vols crear una solució innovadora adaptada al teu context educatiu? Segueix les nostres crides i accepta el repte!
MATERIALS DE FORMACIÓ

Taller de cocreació amb els 30 centres educatius participants

Volem comunicar i compartir tot el que està succeint a la bibliorevolució: posem a disposició de qualsevol centre educatiu, participant o no a la crida, els materials de la formació que vam utilitzar en el taller “Benvinguts/es a la Biblio(r)evolució” el dia 3 de març de 2018.

 

Aquí podreu trobar la presentació de la Marta Roig i l’Anna Juan, impulsores de la crida, així com tots els materials en obert i una guia d’ús del taller de cocreació exprés i col·lectiva que va desenvolupar l’Oriol Ripoll.

Ah! I tots els aprenentatges i transferències que vam reflexionar conjuntament i que esperem que us siguin útils a l’hora de repensar els nous usos de la vostra biblioteca escolar.

Trobareu tots els continguts preparats per a descàrrega a només un clic, endavant!

 

 

· Presentació Marta Roig i Anna Juan

Resum dels temes claus de la Guia "Com cocrear nous usos de la biblioteca escolar", orientacions i pràctiques inspiradores per posar en marxa el procés de bibliorevolució.

 

 

 

· Guia d'ús del taller de cocreació

Pautes i recomanacions per a replicar el taller de cocreació exprés i col·lectiva realitzat per Oriol Ripoll.

 

 

 

 

· Materials del taller

Aquí trobareu totes les eines preparades per imprimir i replicar el taller al vostre centre educatiu.

 

· Aprenentatges i transferències

Reflexions compartides entre les persones participants sobre com transferir els aprenentatges realitzats durant el taller als propis centres.

 

 

I recordeu que podeu recuperar tot el que va succeir durant la formació a les xarxes socials mitjançant l’etiqueta #bibliorevolució.

 

EQUIP DE LA CRIDA

Ponents

Coneix tots els innovadors educatius i les experiències educatives més capdavanteres que ens han acompanyat en aquesta tendència:

Investigador - expert educatiu
Assessor - consultor educatiu