Agenda

Visualitza els propers esdeveniments d’EDUCACIÓ DEMÀ, planifica la teva pròpia agenda i inscriu-te! 

13/06/19

1r EDCamp APS a Terres de l'Ebre

Tipus: EDCAMPS
Lloc: INSTITUT ESCOLA DANIEL MANGRANÉ, JESÚS (TORTOSA) - 43590 TARRAGONA
Hora: 9.00H - 14:30H

Som l’ alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús i estem preparant  un Edcamp, un espai on tot l'alumnat de les Terres de l’Ebre podrà participar gratuïtament en una jornada per gaudir fent activitats divertides durant tot el dia mentre parlem de com ens agradaria que fos la nostra educació.

Serà un lloc on podreu escollir les activitats que voleu fer en cada moment. Un punt de trobada per aprendre i desenvolupar-nos personalment i acadèmicament per transformar l’educació a partir dels nostres interessos i propostes.  

Això és un EdCamp!!!!

La Fundació Bofill organitza, des de fa tres anys, "Edcamps" arreu de Catalunya. En aquesta ocasió, l'alumnat de l’IE Daniel Mangrané hem pensat que podríem fer el mateix però adreçat als alumnes. És una iniciativa que no s’ha fet mai a Terres de l’Ebre adreçada a alumnes, ja que sempre estan orientats al professorat...però mai fets i dirigits per a l'alumnat!!!

Tant si ets del segon cicle d'ESO (3r o 4t), com si ets de Batxillerat o cicles, et convidem per promoure l'intercanvi d'experiències, aprenentatges i inquietuds i posar en comú interessos i experiències en un ambient lúdic i educatiu al mateix temps.

Serà un Edcamp organitzat per estudiants per als estudiants i a les Terres de l’Ebre.

Volem dir la nostra. Us esperem !!!!