Agenda

Visualitza els propers esdeveniments d’EDUCACIÓ DEMÀ, planifica la teva pròpia agenda i inscriu-te! 

29/09/15

CONNECTAR TALENT POT TRANSFORMAR L’EDUCACIÓ?

Tipus: EDUCACIÓ DEMÀ
Lloc: Auditori del MACBA
Hora: 18:00
Projecte de la Fundació Jaume Bofill per a innovadors educatius. El món està canviant i amb ell l'educació. El nostre país està ple d'exploradors i experimentadors per al canvi educatiu, innovadors que desenvolupen constantment solucions als nous reptes i amb idees creatives que reinventen l'educació.  Ets un d'ells? Sabem que ets un motor del canvi. Vine a compartir, inspirar-te i aprendre noves solucions i iniciatives d'altres com tu. Junts podem anar més lluny i amb les millors pràctiques i tendències d'avui crear l'EDUCACIÓ DEMÀ!
 
Dimarts 29 de setembre de 2015 a les 18.00 h a l'Auditori del MACBA, la Fundació Jaume Bofill et convida a l'acte de presentació del nou projecte EDUCACIÓ DEMÀ que desenvoluparà tres grans reptes:
 
- Mapa "Qui és qui": un mapa de la innovació educativa del país que vol connectar el talent de tots els actors educatius pel canvi. Consultant-lo esbrinaràs qui està fent què, què et pot aportar i en què pots contribuir. És indiferent que siguis una persona, una entitat o empresa, o que proposis una metodologia, una eina o projecte. Parla'ns de tu! Coneix qui està desenvolupant idees, innovacions i experiències, i connecta el teu talent al de la resta d'exploradors i desenvolupadors educatius. Presenta't i dibuixa amb nosaltres el mapa de la innovació!
 
- Seminaris "Camp base": en aquests espais et presentarem innovacions educatives agrupades per tendències de canvi. Coneixeràs els protagonistes d'aquests canvis i el que fan per millorar l'educació. Podràs valorar per tu mateix què podries arribar a fer a partir de les seves experiències i valorar el potencial de noves idees. T'atreveixes a imaginar el futur de l'educació? Quins seran els seus principals reptes? De quina manera podràs afrontar-los? Participa i contribueix a fer-ho possible. Vine a dir-hi la teva!
 
- Tallers "Edulab": Vols passar a l'acció? Sabem que ets una persona amb idees diferents i amb ganes de compartir-les. Vine a explicar-nos què saps fer i desenvolupa el teu projecte amb altres que ho estan fent. A l'espai de workshop podràs aportar dubtes i preguntes, coneixements i experiències prèvies, desenvolupar solucions i resoldre reptes educatius amb altres desenvolupadors. Participa al nostre laboratori i crea noves solucions de forma col·laborativa!
 
Tot això i més formarà part del tret de sortida del projecte. Mira el programa que estem preparant:
 
- Benvinguda per part d'Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill.
 
- Presentació del projecte EDUCACIÓ DEMÀ per part d'Ismael Peña-López, director d'Innovació Oberta de la Fundació Jaume Bofill.
 
- Presentació de les principals tendències que impactaran en el futur de l'educació a Catalunya i que marcaran la programació del Camp base i de l'Edulab, per part de membres del comitè científic del projecte.
 
- Espai de networking posterior per a la posada en comú i l'intercanvi d'idees
 
Estem treballant perquè tot l'acte sigui molt participatiu i dinàmic per a que puguis compartir i viure les diferents experiències innovadores. Volem que connectis amb la resta de protagonistes del canvi educatiu i crear amb tu una xarxa per a la innovació educativa. T'anirem informant de les novetats. No perdis el fil i inscriu-te ja a l'acte!
 
Accés lliure i gratuït.
 
No arribes a l'hora al debat online? Cap problema! Podràs recuperar el visionat aquí.
El debat es podrà seguir en directe per streaming a través d'aquest web, i també via Twitter 
 
@FundacioBofill amb el hashtag
 
Us hi esperem!