Agenda

Visualitza els propers esdeveniments d’EDUCACIÓ DEMÀ, planifica la teva pròpia agenda i inscriu-te! 

16/06/18

Edcamp Famílies Lleida

Tipus: EDCAMPS
Lloc: AVINGUDA TORREVICENS, 3 LLEIDA
Hora: 10h - 13.30h

Familíes a Lleida. Perquè les famílies també hi volem dir la nostra sobre el món educatiu!

Creus que les famílies hi tenim alguna cosa a dir en el món de l’educació?

Saps que és  moviment Edcamp? És un model que ens convida a obrir portes, aquelles que hem acceptat que fossin tancades i hem acceptat que no podíem fer canvis.

Aquest moviment ens recorda, que les famílies també tenim el poder i la capacitat d’organitzar-nos i fer coses conjuntament per l’educació.

Els Edcamps actuen com una eina de transformació social, i els participants actuen com a agents de canvi i transformació.

Així que en un Edcamp, trobaràs…

- Una trobada gratuïta basada en un aprenentatge entre iguals, a través de la conversa.

- Un espai de trobada obert a tothom en què la finalitat és compartir aprenentatges, coneixements i passions sobre l’educació.

- Una trobada en què els temes de conversa els proposen els participants a partir de les qüestions que els interessen i que són ells els qui defineixen conjuntament el programa. No hi ha un programa prèviament definit.

- Un punt de trobada per aprendre i desenvolupar-se personalment i professionalment per transformar l’educació.

 

Pensem que les famílies som una peça fonamental en les institucions educatives, i per això volem compartir aquest espai de trobada i diàleg per dir-hi la nostra.

S’han anat fent moltes trobades Edcamp arreu del territori. Aquest serà el primer Edcamp de Catalunya adreçat principalment a FAMÍLIES (però tothom hi és convidat!). Estem treballant fort per oferir-vos  una bona experiència.

Ens agradaria comptar amb tu! Pensem que les famílies tenim coses a dir, les nostres inquietuds, interessos, preocupacions sobre el món educatiu, els volem compartir en un espai d’intercanvi entre iguals.

L’equip organitzador som una colla de mares i pares, com tu:  inquiets i amb ganes de dir-hi la nostra!

Tots hi sou convidats! T’inscrius amb nosaltres?