Agenda

Visualitza els propers esdeveniments d’EDUCACIÓ DEMÀ, planifica la teva pròpia agenda i inscriu-te! 

30/03/19

EDCAMP PALMA - ESPAIS EDUCATIUS

Tipus: EDCAMPS
Lloc: CASAL SOLLERIC PASSEIG DEL BORN, 27, 07012 PALMA - ILLES BALEARS
Hora: 10.00h - 17:30h

Què passa quan les escoles públiques intenten adaptar els seus espais a les noves pedagogies? Tenen els recursos suficients per poder transformar els espais i per tant innovar en el sistema educatiu? I els espai d’art com són? Contemplam espais d’art dins i fora l’escola? Com ens relacionam en aquests espais?

Aquestes poden ser possibles preguntes que surtin en la jornada EdCamp Palma Espais Educatius que tendrà lloc el 30 de març al casal Solleric de Palma amb la col·laboració de Palma Educa.

Des de l'equip de treball REMOBLAR, volem posar la mirada en l'espai, la innovació pedagògica i els processos autònoms de transformació dels espais educatius.

La nostra proposta és repensar els espais de les escoles i que es pugui fer d'una manera autogestionada, promocionant els processos d'autoconstrucció, amb dinàmiques en què participi tota la comunitat educativa, i sense perdre de vista la perspectiva de gènere.

És per això que proposam un procés obert de recerca en comú a partir d’un EdCamp en el que es provocarà l’intercanvi de coneixements entre diferents persones que estiguin interessades en el tema de la transformació d’espais educatius, posant l’accent, ja que l’espai que ens acull és el Casal Solleric de l’Ajuntament de Palma, en els espais d’art tant de dins com fora l’escola.

Treballar de manera horitzontal ens permetrà tractar aquells temes que més ens interessin sobre el canvi dels espais educatius i ens permetrà fer aquesta recerca en comú que volem materialitzar en una petita publicació que pugui recollir els resultats de la trobada.

No us ho perdeu i participeu-hi!