Agenda

Visualitza els propers esdeveniments d’EDUCACIÓ DEMÀ, planifica la teva pròpia agenda i inscriu-te! 

29/02/20

EDCAMP #RUBICITY

Tipus: EDCAMPS
Lloc: CARRER MAGALLANES, 65, 08191 RUBÍ, BARCELONA
Hora: 9.00h-14.00h

Si has arribat fins aquí és perquè el món educatiu forma part de la teva vida. Potser ets mestre/a d’Infantil o de Primària, potser ets professor/a de Secundària o Batxillerat o potser ets educador/a en el lleure. Això, val a dir, que tant se val! L’educació pren diferents formes i entre tots i totes construïm el món educatiu. 

Estem preparant una trobada que t’agradarà, n’estem segurs! Saps que és un Edcamp? Altres ciutats n’han realiza i han quedar encantats i encantades! Creiem que és el que Rubí necessita!

Estem preparant un espai de trobada on compartir plegats al voltant dels temes que ens interessen a tots i totes (sí, vosaltres triareu els temes!), des d’una perspectiva horitzontal, és a dir, no busquem grans experts, busquem compartir les bones pràctiques que s’estan fent a totes les escoles de la ciutat. Un espai informal on crear vincles!

És per això que ja tenim obert el formulari d'inscipció! És molt senzill, només cal que cliqueu aquí, i en cinc minuts estareu inscrits i inscrites.

No us ho perdeu! Teniu temps per insciure-us fins el proper 2 de febrer del 2020!