Agenda

Visualitza els propers esdeveniments d’EDUCACIÓ DEMÀ, planifica la teva pròpia agenda i inscriu-te! 

29/09/18

Jornada ‘Construïm avui l’educació de demà’

Tipus: EDUCACIÓ DEMÀ
Lloc: Escola Octavio Paz, Carrer Mallorca, 657 (BARCELONA)
Hora: 10.00h - 14.30h

RESERVA'T LA DATA!

T’agradaria iniciar el curs amb nous projectes sota el braç? T’has preguntat mai com gamificar una activitat educativa? T’has plantejat aplicar noves estratègies d’avaluació a l’aula? Vols aplicar a la teva pràctica educativa elements tecnològics i artístics? T’oferim la possibilitat de cocrear nou projectes amb nosaltres!

Durant anys hem estat imaginant com serà l’educació demà, ara volem començar a construir-la amb tu! Des de la Plataforma Educació Demà, un projecte enfocat als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives, estem preparant un esdeveniment únic per a tu, per a docents i educadors de tot el país, en el que podràs cocrear d'una forma senzilla i reptadora un projecte educatiu.

Durant un matí, i amb la companyia de setze professionals de referència del món de l’educació, tindrem el repte de cocrear accions concretes que es puguin portar a terme durant aquest proper curs 2018-2019, i començarem a fer avui l’educació de demà!

A l'inici de la jornada comptarem amb Jaume Jornet, entusiasta de l'aprenentatge a través d'equips col·labratius, i especialista en metodologies agile i lean, que ens parlarà sobre les condicions per aprendre i cocrear en comunitat, i quines pràctiques ens poden ajudar a aconseguir-ho.

A més, estaràs envoltat de persones expertes i referents de les diferents tendències educatives que hem treballat des de la plataforma Educació Demà (gamificacióavaluació, educació makertreball per projectespersonalització de l’aprenentatgeaprenentatge mòbil...), que dirigiran els diferents tallers i que et proposaran un repte únic perfectament replicable a la teva aula o centre educatiu.

Inscriu-te al repte que més t’interessi:

Accés lliure i gratuït, amb inscripció prèvia.

La intervenció de Jaume Jornet es podrà seguir en directe per streaming a través del web de la Fundació Jaume Bofill, i també via Twitter @FundacioBofill amb l’etiqueta #eduDemà. Inscriu-te ja, les places als tallers són limitades!