Agenda

Visualitza els propers esdeveniments d’EDUCACIÓ DEMÀ, planifica la teva pròpia agenda i inscriu-te! 

29/09/18

Jornada ‘Construïm avui l’educació de demà’

Tipus: EDUCACIÓ DEMÀ
Lloc: BARCELONA (LLOC PENDENT DE CONFIRMACIÓ)
Hora: 10.00h - 14.30h

RESERVA'T LA DATA!

T’agradaria iniciar el curs amb nous projectes sota el braç? T’has preguntat mai com gamificar una activitat educativa? T’has plantejat aplicar noves estratègies d’avaluació a l’aula? Vols aplicar a la teva pràctica educativa elements tecnològics i artístics? T’oferim la possibilitat de cocrear nou projectes amb nosaltres!

Durant anys hem estat imaginant com serà l’educació demà, ara volem començar a construir-la amb tu! Des de la Plataforma Educació Demà, un projecte enfocat als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives, estem preparant un esdeveniment únic per a tu, per a docents i educadors de tot el país, en el que podràs cocrear d'una forma senzilla i reptadora un projecte educatiu.

Durant un matí, i amb la companyia de setze professionals de referència del món de l’educació, tindrem el repte de cocrear accions concretes que es puguin portar a terme durant aquest proper curs 2018-2019, i començarem a fer avui l’educació de demà!

A més, estaràs envoltat de persones expertes i referents de les diferents tendències educatives que hem treballat des de la plataforma Educació Demà (gamificacióavaluació, educació makertreball per projectespersonalització de l’aprenentatgeaprenentatge mòbil...), que dirigiran els diferents tallers i que et proposaran un repte únic perfectament replicable a la teva aula o centre educatiu.

Serà una gran jornada, no te la deixis perdre i reserva't la data a l'agenda!
 

En breu publicarem més informació, no perdis el fil i segueix totes les novetats a Twitter amb l’etiqueta #eduDemà.