Agenda

Visualitza els propers esdeveniments d’EDUCACIÓ DEMÀ, planifica la teva pròpia agenda i inscriu-te! 

21/03/18

Laboratori: construint propostes per liderar el canvi educatiu

Tipus: EDULABS
Lloc: Auditori Convent dels Àngels
Hora: 18 h - 20 h

El lideratge educatiu és un camí complex i apassionant que implica la gestió de recursos, espais i sobretot, persones i equips. Requereix visió, fonaments i la convicció de que algunes coses són possibles de canviar gràcies a l’esforç i el treball conjunt. Però què implica realment, coliderar un procés de canvi educatiu? De quines eines disposem? Què tenim a les nostres mans que faciliti aquest canvi i com ens assegurem que la direcció que prenem donarà resultats a llarg termini per a la tota la comunitat educativa? Ens ha de fer por equivocar-nos? Com fem un procés flexible i obert als canvis però que aporti estabilitat i confort als nostres equips i alumnat?

El proper 21 de març us proposem un nou Edulab on podrem posar en pràctica allò après durant el Camp Base i submergir-nos en la cocreació d’una visió pel canvi educatiu adaptant-nos a cada realitat i centre educatiu.

El taller serà conduït per Oriol Ripoll i ens acompanyaran diferents professionals de centres educatius de l'Escola Sadako, la SINS Cardener i l'Institut Escola de Sant Adrià del Besós que han co-liderat processos de canvi.

Us esperem!

Serà el proper 21 de març de 18 h a 20 h de la tarda l’Auditori del Convent dels Àngels del MACBA

Accés lliure i gratuït

Inscripcions obertes

Com sempre, l’Edulab es podrà seguir via Twitter @FundacioBofill amb el hashtag #eduDemà.