Agenda

Visualitza els propers esdeveniments d’EDUCACIÓ DEMÀ, planifica la teva pròpia agenda i inscriu-te! 

01/06/19

Taller Edcamp: Gènere, Tecnologia i Educació

Tipus: EDCAMPS
Lloc: CARRER DE ROC BORONAT, 138 - BARCELONA
Hora: 10.00H - 15.00H

El dissabte 1 de juny, en el marc del Women in Technology Day, et convidem a viure amb nosaltres un taller vivencial on experimentareu la metodologia edcamp i  us emportareu un munt d’aprenentatges i recursos al voltant delGènere, la tecnologia i l’educació.

Es farà al Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra, de 10 a 15h. L'equip del projecte Edcamp - Fundació Jaume Bofill impulsa aquest taller, que serà facilitat per mentores i mentors de la Xarxa de Mentoria Edcamp.

La proposta que et fem és que vinguis a dir la teva al voltant de com introduir la perspectiva de gènere i la coeducació a l'educació tecnològica a la teva escola, universitat o comunitat educativa. Ho faràs acompanyada d’un grup de persones amb inquietuds i motivacions semblants a les teves: l’aprenentatge entre iguals és el tret principal d’un edcamp!

Qualsevol persona de la comunitat educativa o interessada en la transformació educativa hi està convidada. Què vol dir això? Que si ets docent, mestra, alumna, mare o pare, educadora o simplement et motiva l’educació, no et pots perdre aquesta oportunitat!

A més, t'emportaràs un munt de recursos per si després vols organitzar el teu propi edcamp al teu territori o comunitat!

I si vols saber-ne més, abans d’inscriure’t al taller Edcamp sobre Gènere, tecnologia i Educació, fes-li una ullada al següent vídeo:

 

T'hi esperem! Vine, participa i transformem l'educació!