Sobre el projecte

Hem constatat que la situació dels joves a l'escola no és una que els motivi i animi a descobrir tot el seu potencial. Proposem a aquest efecte la figura de l'acompanyant, que mitjançant eines com les que facilita la Programació Neuro-Lingüística, guia al jove a un major autoconeixement, i en la creació conjunta de projectes i reptes alternatius a les tasques d'escola de les matèries on escau.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Estudiants
Àmbit
Educació Formal
Fase
Pilot

El repte

Volem donar resposta al desconeixement quan és necessària una actuació a l'àmbit escolar, per a respondre les necessitats especials dels i les alumnes altament curiosos, sensibles, creatius i/o Altes Capacitats. Donant suport a alumne i escola.

La solució

Amb el format d'una classe particular, descobrim conjuntament amb l'alumne les seves característiques d'aprenentatge, i proposem adaptacions personalitzades.

La innovació

Perquè hi ha molta desconeixença en l'àmbit de les Altes Capacitats, quan es requereix d'una adaptació a aquest tipus de necessitat especial.

L'impacte

Esperem que resulti un recurs útil perquè l'escola, els mestres, la família i l'alumne se sentin recolzats en tot moment en el procés d'adaptació.

Per saber-ne més

Cerqueu-nos a les xarxes socials: - Facebook: https://www.facebook.com/MindingMindsOrg - Twitter: https://twitter.com/MindingMindsOrg/ - LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/mindingminds O contacteu amb nosaltres al correu: info@mindingminds.org

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives