Sobre el projecte

L'Escola Pia de Catalunya ha aprovat posar en marxa progressivament un nou model pedagògic que introdueix la interdisciplinarietat i el treball cooperatiu a l'aula, que comportarà canvis substancials en la cultura i l'organització dels 20 centres de l'institució. El procés de canvi, però, haurà de ser diferent a cada escola, en funció del seu tamany, cultura i entorn. Coperfield for Social Good acompanya aquest procés amb tallers d'alineament i lideratge per directius, pedagogs i educadors.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Mestres - Docents / Equips directius
Àmbit
Educació Formal
Fase
Pilot

El repte

Ajudar a la transformació dels centres mitjançant la formació en processos de canvi, l'alineament en visió, propòsit i valors, la co-creació de objectius i plans d'actuació i el recolzament del lideratge distribuït.

La solució

Formació dirigida a centres educatius, directament focalitzada a potenciar i acompanyar processos de transformació educativa.

La innovació

Es centra en la creació de lideratges per al canvi educatiu, prenent als seus principals protagonistes com a motor del canvi, i englobant l'estratègia organitzativa, metodològica i pedagògica de tot el centre,

L'impacte

Reconceptualització i redisseny dels centres educatius, per assolir el reptes educatius del segle XXI.

Per saber-ne més

Podeu trobar més informació als següents enllaços:

Vídeos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives