Sobre el projecte

Conjunt d'activitats extra-curriculars, que impregnen de contingut literari no només les assignatures de llengua sinó també altres àrees i disciplines, afavorint i fomentant la coordinació i treball en equip entre el professorat de diversos departaments i cicles. Es tracta d'organitzar una sèrie d'activitats que generin durant el període del segon trimestre, un clímax especial que predisposi a tot el que tingui a veure amb la literatura en un sentit ampli i amb la lectura en particular.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Mestres - Docents
Àmbit
Educació No formal
Fase
Consolidació

El repte

Moltes vegades es planteja la lectura com a una part del currículum i, per tant, com a part del programa de l'ensenyament de les llengües. El projecte va molt més enllà: vol fomentar en els alumnes el gust per a la lectura, que es llegeixi per plaer.

La solució

A través d'activitats de tota mena al voltant dels llibres, el que es vol és fer entendre que hi ha molts factors, molts protagonistes al voltant dels llibres. S'obre als alumnes el món fascinant de la literatura.

La innovació

És una innovació perquè el projecte complementa -per estar fora del currículum ordinari- tots aquells aspectes al voltant de la comunicació oral i escrita.

L'impacte

Cada cop veiem que els alumnes agafen els llibres amb més entusiasme, amb la mateixa naturalitat que es podria agafar un joc, material per fer esport, una eina d'esbarjo.

Per saber-ne més

Fotos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives