Sobre el projecte

Blog de Mestres és un espai radiofònic de reportatges sobre innovacions i projectes educatius que es fan a escoles i instituts catalans. Des de fa quatre anys, a Catalunya Informació ens desplacem als centres educatius de tot el país per parlar amb mestres i professors i veure com apliquen a les classes els projectes que ells mateixos promouen.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Famílies / Mestres / / Alumnes
Àmbit
Educació Formal / Educació Informal
Fase
Consolidació

El repte

Blog de Mestres vol donar visibilitat a les bones pràctiques educatives i generar un espai de debat i intercanvi d'experiències entre tots els membres de la comunitat educativa.

La solució

Reportatges radiofònics com a eina de divulgació de les bones pràctiques educatives.

La innovació

Blog de Mestres entra a les classes, parla amb docents i alumnes i ensenya al públic de Catalunya Informació com es duen a la pràctica els projectes educatius més innovadors del nostre país.

L'impacte

Arribem als 115 mil oients de Catalunya Informació i els Blogs de Mestres també es divulguen a través de les xarxes socials, Facebook i Twitter, i la Biblioteca del Departament d'Ensenyament.

Per saber-ne més

Quinzenalment publicarem els nous reportatges però si cliqueu aquí i busqueu a "a la carta" podreu consultar tots els Blogs de Mestres que hem fet fins ara: http://www.ccma.cat/catradio/

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives