Sobre el projecte

És la nostra visió, el nostre somni... una escola: personalitzada segons les intel·ligències múltiples i en especial l'emocional, que fomenta l'imaginació i la creativitat, que treballa per projectes relacionats amb la teva realitat, i cooperativament, que integra les noves tecnologies, el Mindfulness, ecològica... Amb la missió de fer d'aquest món un lloc millor per a tots.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Mestres - Docents / Famílies / Estudiants
Àmbit
Educació Formal
Fase
Disseny

El repte

Crear una escola integradora, on cada alumne és el protagonista, per a que descobreixin la seva millor versió, amb un sistema on les necessitats especials estiguin intrínsecament considerades, i per tant, no hagin de lluitar per a ser atesos.

La solució

Treballar per crèdits d'àrees de coneixement en comptes d'assignatures de currículum rígid.

La innovació

Els alumnes investiguen i curiosegen cada camp desenvolupant les seves Intel·ligències Múltiples i donant ales a la seva creativitat. Tracte a les necessitats especials intrínsecament considerat.

L'impacte

Que el projecti creixi i es converteixi en una realitat, amb la cooperació de tots aquells somniadors que hi creuen, perquè estigui composta i construida amb infinites aportacions.

Per saber-ne més

Per saber-ne més, contacteu amb nosaltres al correu: info@mindingminds.org o exploreu els enllaços que trobareu més avall:

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives