Sobre el projecte

illARgonauta és un blog de l'alumnat de Batxillerat de Clàssiques i d'Economia de l'empresa de l'INS Illa de Rodes. La innovació, a part d'implicar als alumnes, és crear recursos en Realitat Augmentada (RA), per mostrar el fort lligam entre aquestes matèries (llatí, filosofica, economia, etc.). La idea és aprofitar les entrades del blog per crear un llibre o una exposició virtual amb l'eina Aumentaty i altres eines de creació de RA, com per exemple BuildAR, Augment, Aurasma...

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Estudiants
Àmbit
Educació Formal
Fase
Rèplica

El repte

Connectar disciplines per mitjà del treball per projectes, la ludificació i la tecnologia com a eina vehicular.

La solució

Crear continguts audiovisuals amb Realitat Augmentada.

La innovació

Ús d'apps i webapps com Aumentaty Author i Aurasma per tal de superar la barrera disciplinar entre diferents matèries curriculars.

L'impacte

Autoavaluació positiva per part de l'alumnat. Notes superiors a notable a les proves PAU de Llatí, Grec i Economia de l'empresa.

Per saber-ne més

Aquesta experiència ha estat guardonada amb eI Premi Baldiri Reixac 2016 i el Premi Josep Pallach 2015 a la millor experiència educativa en clau d'innovació. Premis diversos als Mobile Learning Awards. Premi a Espiral Edublogs. Centaure d'Or de Chiron. Visiteu el nostre blog o trobeu-nos a facebook o twitter.

Fotos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives