Sobre el projecte

Citilab i ENTI-UB hem experimentat amb el format de les Jam com una poderosa metodologia d'aprenentatge i de desenvolupament d'idees innovadores. Tenen una durada de 48h i es desenvolupen de forma simultània a diversos llocs; ofereixen la possibilitat de desenvolupar una idea en una solució potencialment innovadora, al voltant de temes específics, mentre que al mateix temps s'ofereix l'oportunitat d'explorar el procés de desenvolupament.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Desenvolupadors de Tecnologia educativa / Mestres - Docents / Emprenedors professionals
Àmbit
Educació No formal
Fase
Consolidació

El repte

Fatal error al sistema educatiu! No podem permetre que els joves fugin dels camps STEM i al món del 2020 necessitarem persones amb habilitats pròpies del segle XXI. La por i l'avorriment són el nostre Final Boss.

La solució

L'aprenentatge basat en el joc és part de la solució. Per això proposem les JAMS, una experiènca extraordinaria on explorarem allò que cal per dissenyar aquests jocs increïbles que construeixin la terra de les Matemàtiques somiada per Seymour Papert,

La innovació

La Jam és un format de desenvolupament propi dels professionals i de les trobades de jugadors de videojocs. El projecte JAMTODAY s'ha testejat a nivell europeu i el Citilab ha aplicat aquest format amb equips de primària i secundària amb molt èxit.

L'impacte

Al web del projecte trobareu tots els jocs desenvolupats per fomentar l'aprenentatge de les mates, hàbits saludables, i pensament computacions, les jams realitzades i el toolkit per a organitzar JAMS (per als membres de la xarxa).

Per saber-ne més

Podeu fer un cop d'ull a la presentació del JAM TODAY de la JORNADA PROGRAMA (JEPR2016) https://docs.google.com/a/e-citilab.eu/presentation/d/1-tCaU7xP-MIgK8ghVFg4UvICFVwe_QVkjFlhxWeLGss/edit?usp=sharing

Fotos

Vídeos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives