Sobre el projecte

Junior Report és un diari d’actualitat per a joves impulsat per un equip de periodistes i educadors a través del projecte Blue Globe Media. El seu objectiu és fomentar el pensament crític dels estudiants de secundària, educant-los en l'ús dels mitjans de comunicació –específicament sobre les Fake News– i ajudant-los a entendre els grans temes d'actualitat.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Administració Pública / Estudiants / Equips directius
Àmbit
Educació Formal
Fase
Consolidació

El repte

El pensament crític dels joves. L'ús dels mitjans de comunicació a les aules. El coneixement i identificació de les Fake News.

La solució

Un diari que cada setmana explica un gran tema d'actualitat de forma entenedora. Vol fomentar el pensament crític i evitar que els joves es desvinculin dels grans debats del moment.

La innovació

Junior Report presenta l'actualitat com a eina educativa, proposant diversos formats multimèdia per acostar la informació als joves incentivant que opinin i intervinguin.

L'impacte

Junior Report s'està utilitzant a moltes aules com a eina per explicar l'actualitat. Registra 50.000 usuaris únics mensuals i arriba a més de 15.000 subscriptors.

Per saber-ne més

https://www.vilaweb.cat/noticies/neix-el-diari-digital-junior-report-per-explicar-lactualitat-als-joves/ https://www.lavanguardia.com/vida/20180516/443610992373/junior-report-aniversario-actualidad-jovenes-blue-globe-media.html

Fotos

Vídeos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives