Sobre el projecte

La reunió de tancament és la manera com l’Escola Nostra Llar de Sabadell s’acomiada el curs escolar amb les famílies. En el cas de la reunió de sisè de Primària permet fer una valoració global del curs, així com entregar els documents de competències bàsiques. Però volíem que anés més enllà. Per això en vam fer una proposta gamificada. El canvi més gran en aquesta dinàmica és l’ambient relaxat i de confiança que es genera entre els mateixos pares i cap als mestres, per això la volem compartir.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Mestres - Docents / Famílies
Àmbit
Educació Formal
Fase
Rèplica

El repte

Convertir la reunió de tancament de curs en un espai de diàleg, on les famílies siguin les protagonistes.

La solució

Basar la reunió en una gamificació per tal de poder aconseguir la documentació de final de curs. Fer que els pares siguin protagonistes i donar-los l'oportunitat de viure una experiència semblant a la que els seus fills han viscut al llarg del curs.

La innovació

El mestre passa a quedar en segon terme, els pares tenen un paper actiu al llarg de tota la dinàmica. Al finalitzar, asseguts en rotllana a mode d'Àgora, se'ls dóna el torn de paraula i s'estableix un diàleg fluid d'intercanvi d'opinions.

L'impacte

Implicació de les famílies al llarg de la dinàmica, Ambient relaxat, d'intercanvi. Valoracions positives al finalitzar la reunió.

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives