Sobre el projecte

Taller on proposem un viatge col·lectiu al món de la mà de Google Street View, amb una experiència única i creativa a on farem de fotògrafs virtuals. Volem oferir-vos l'experiència de fotografiar d'una forma lúdica i diferent, tot observant els entorns virtuals i descobrint les possibilitats del programa Google Street View, dialogant amb les imatges reals i virtuals, per integrant alhora tècnica i conceptes fotogràfics bàsics.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Estudiants / Mestres - Docents
Àmbit
Educació Formal / Educació No formal
Fase
Pilot

El repte

La manca d'obertura al món actual de les assignatures curriculars Les limitacions de l’alumnat en l'ús de les tecnologies per aplicar-les a les assignatures curriculars.

La solució

Ampliar els horitzons de l’alumnat en l'ús de les xarxes per explorar temàtiques curriculars, esdevenint creador i agent actiu del seu aprenentatge, integrant una experiència creativa.

La innovació

Per l'autonomia que aporta als estudiants quant a la recerca d'informació i el seu ús. Per l'estimulació de la seva creativitat Per la integració dels conceptes a partir d'una experiència lúdica i de recerca virtual

L'impacte

Estimulació de la curiositat i la relfexió envers el món i les seves tendències Més reflexió i crítica envers les imatges Més connexió i debat entre els adolescents i un apropament del grup

Per saber-ne més

http://clicme.es/Portfolio/9-ulls-la-fotografia-virtual

Fotos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives