Sobre el projecte

mSchools Toolbox és un aparador en línia d'apps educatives i experiències didàctiques associades al seu ús a l'aula. Inspira i facilita l'accés a un contingut mòbil d'alt valor educatiu per a professors, estudiants i pares. La comunitat docent pot avaluar, classificar i compartir les apps i experiències educatives pràctiques que realitzen a classe. El seu abast territorial és tota Catalunya.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Mestres - Docents / Famílies / Estudiants
Àmbit
Educació Formal
Fase
Consolidació

El repte

Actualment existeixen múltiples aplicacions mòbils disponibles i la dificultat rau en filtrar i seleccionar aquella aplicació educativa més adequada a l’estratègia d’ensenyament – aprenentatge per part del professorat.

La solució

Recollir, de forma col·laborativa per part de la comunitat docent, les experiències didàctiques associades a l'ús en aules de tecnologia educatica i, especialmente, del conjunt d'apps amb valor educatiu.

La innovació

És una eina col·laborativa, feta per docents i per als docents.

L'impacte

Crear una comunitat que comparteixi bones pràctiques en l'ús didàctic de tecnologia mòbil educativa i que serveixi per inspirar i guiar als educadors.

Per saber-ne més

Toolbox aglutina aplicacions (apli) educatives que ja s’han testat i s’ha demostrat que són útils per al dia a dia a classe i que els docents ja han utilitzat a l’aula, de manera que ajuda sobretot en la pràctica dels professors i millora els processos d’aprenentatge. També permet trobar l’apli desitjada gràcies a l’agrupació que se’n fa per col·leccions. D’aquesta manera es tria l’aplicació que es necessita segons diversos criteris, per exemple a partir del sistema operatiu, del nivell educatiu o de la matèria des d’on es vol treballar l’aplicació. També es poden trobar a partir d’etiquetes tan curioses i diverses com ara aplicacions per aprendre a explicar història, sobre realitat augmentada, sobre astronomia, sobre edició d’imatge, d’altres que ajuden a afrontar els primers dies de la tornada a l’escola o bé aplis més entretingudes per trencar-se el cap amb enigmes i problemes matemàtics.

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives