Sobre el projecte

L'actual Sistema Educatiu no propicia la capacitat de decisió als alumnes, que es veuen obligats a cursar allò que el currículum dicta, en comptes de tenir oportunitats per a triar. És per aquest motiu, que quan toca escollir assignatures optatives, Batxillerat o FP, Cicles, Universitat i fins i tot professió, estan perduts. A MindingMinds, els oferim recursos i acompanyament per a triar amb més autoconeixement.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Estudiants
Àmbit
Educació No formal / Educació Formal
Fase
Pilot

El repte

Volem acompanyar al moment de decidir quan s'ha de triar itinerari formatiu o professional, als joves que es troben desorientats.

La solució

Amb el format d'una classe particular, acompanyem al jove a descobrir els itineraris formatius que més s'adapten a la seva tipologia de personalitat i característiques d'aprenentatge.

La innovació

Tenim en compte aspectes que fins ara s'ignoren a l'hora d'orientar als alumnes, com ara les tipologies de personalitat de Briggs-Myers.

L'impacte

Hem obtingut molt bona rebuda, interès i agraïments instantanis. Amb 4 preguntes, obrim els ulls als joves sobre com i què escollir.

Per saber-ne més

Per saber-ne més, visiteu la web de MindingMinds: http://www.mindingminds.org/ Cerqueu-nos a les xarxes socials: - Facebook: https://www.facebook.com/MindingMindsOrg - Twitter: https://twitter.com/MindingMindsOrg/ - LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/mindingminds O contacteu amb nosaltres al correu: info@mindingminds.org

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives