Sobre el projecte

El projecte C3 (Creació del Coneixement Científic) pretén desenvolupar la competència científica; en particular, el coneixement sobre la naturalesa de la ciència i les habilitats de raonament científic mitjançant l'ús de bastides didàctiques lingüístique en activitats d'indagació contextualitzades en escenaris de creació del coneixement científic, cap a l'educació de ciutadans crítics i la promoció de vocacions científiques.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Assessors-consultors educatius / Estudiants / Mestres - Docents
Àmbit
Educació Formal
Fase
Consolidació

El repte

Els alumnes solen tenir una visió esbiaixada del coneixement científic, com un bloc compacte i immutable, i solen desenvolupar poc les habilitats necessàries per a la creació del coneixement científic.

La solució

El desenvolupament de recursos i activitats orientats a: -Ús de bastides lingüístiques per a promoure el raonament científic. -La indagació en contextos de creació del coneixement científic.

La innovació

Els recursos generats promouen el tractament integrat de llengua i continguts i el desenvolupament d'habilitats de raonament i valoració epistèmica del coneixement.

L'impacte

-Desenvolupament i aplicació d'activitats ABP/ECBI. -Desenvolupament i aplicació d'eines de suport a habilitats de raonament científic. -Recobriment curricular amb activitats didàctiques.

Per saber-ne més

Vídeos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives