Sobre el projecte

És un projecte col·laboratiu escola-museu com a motor d'un canvi profund. Aquest canvi respon a la necessitat d'adaptar l'escola als nous temps pel que fa el sentit de l'educació, a les pràctiques d'aprenentatge i a l'organització del centre.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Estudiants / Famílies
Àmbit
Educació Formal
Fase
Consolidació

El repte

Transformar les maneres de treballar. Oferir les millors oportunitats educatives. Superar la dicotomia entre aspectes cognitius i emocionals. Retornar als mestres l'autoestima i la confiança.

La solució

Millorar la motivació i assoliment de les competències bàsiques dels alumnes. Augmentar i millorar les competències metodològiques de l'equip de mestres. Transformar el clima del centre. Incrementar la cohesió social. Millorar el prestigi escola.

La innovació

Metodologia basada en projectes. Col·laboració amb institucions externes a l'escola. Estratègies de creació activa. Combinació de llenguatges artístics i pedagògics. Treball en equip.

L'impacte

La millora dels resultats en l'assoliment de competències. Incrementar la participació de les famílies Transformació metodològica. Percepció positiva al barri. Singularitat en l'aprenentatge artístic.

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives