Sobre el projecte

Poden els teus alumnes reinventar el material escolar? Us proposem una metodologia basada en el Design Thinking per què els teus alumnes trobin solució al repte real proposat. Oxford sap que per a poder triomfar, mereixem el millor material. Cal transformar el paper en paper intel•ligent per què les paraules vagin més enllà d’aquest i les idees sobrepassin els límits. Els ajudem?

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Estudiants
Àmbit
Educació Formal
Fase
Consolidació

El repte

El Repte Real que ens proposa “Oxford” és pensar idees per reinventar el material escolar, en concret, les llibretes per adaptar-les al món actual. Transformar les llibretes de paper en llibretes més originals, útils i úniques.

La solució

Reinventar el material escolar

La innovació

Aplicació del Design Thinking a l'aula

L'impacte

Les millors idees seran portades a la realitat per estudiants de cicle superior

Per saber-ne més

Oxford sap que per a poder triomfar, mereixem el millor material. Cal transformar el paper en paper intel•ligent per què les paraules vagin més enllà d’aquest i les idees sobrepassin els límits. Els ajudem? Proposem als nens i nenes participar en un concurs on podran desenvolupar totes les seves capacitats creatives per inventar solucions als reptes del futur. Dirigit als alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO d’escoles que treballin les capacitats creatives i innovadores dels seus alumnes. Les millors idees seran portades a la realitat per estudiants de cicle superior. Escull el format que més s’escau a les teves necessitats i participa. Presenteu els vostres projectes al concurs, importats premis us estan esperant!

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives