Sobre el projecte

¿I si uséssim el mòbil com a tutor virtual, com un recurs complementari, addicional a la tasca tutorial “tradicional”, com a instrument ràpid per centralitzar la informació, per facilitar la comunicació, per donar suport, promoure l’auto-coneixement, comprendre i clarificar el seu entorn, ajudar en l’organització personal, provocar l’auto-reflexio escolar i personal, afavorir l’intercanvi de coneixements, …?

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Famílies / Equips directius / Estudiants
Àmbit
Educació Formal
Fase
Disseny

El repte

Els tutors i tutores escolars necessitem integrar la presencia del telèfon mòbil a les aules com a còmplice i auxiliar i no com a enemic que agreuja les dispersions adolescents durant la secundària.

La solució

L’aplicació T’Acompanyo vol ser una eina de suport i complement a l’acció tutorial durant l’ESO, el Batxillerat i els Cicles Formatius.

La innovació

Al mercat no hi cap aplicació que doni suport a les activitats de tutoria al llarg de l'educació secundària. L'ús del mòbil a la tutoria permetria integrar el seu us a la classe.

L'impacte

La aplicació està en fase de desenvolupament.

Per saber-ne més

El que pretenc dissenyar és una aplicació que instal.lada al telèfon mòbil de cada noi i noia d’ESO li ajudi a organitzar-se millor, a conèixer l’escola i el grup on està inscrit, a ajudar-lo a reflexionar sobre els seus resultats i el seu treball, a permetre-li comunicar-se si no es troba bé o pateix alguna mena de conflicte, a buscar orientació ràpida en moments de presa de decisions, a bastir un xarxa de contactes útils amb els companys, el professorat i el tutor o tutora… Una aplicació que els agradi usar, que sigui molt interactiva i atractiva, amb vídeos, amb recursos (qüestionaris, guions de reflexió, pautes…) propis i enllaços a recursos externs...

Vídeos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives