Sobre el projecte

Aprenentatge de la història de diverses civilitzacions amb Realitat Virtual: VRilla - buscant Nefertiti (Egipte) VRilla - on són els frisos (Grècia). Altres en preparació

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Famílies / Estudiants
Àmbit
Educació Formal
Fase
Consolidació

El repte

Volem que l'alumnat pugui viure la història d'una manera més immersiva, que senti les sensacions dels arqueòlegs, que pugui emocionar-se i gaudir-la d'una manera activa.

La solució

Proposta de diverses activitats de Realitat Virtual amb ulleres Cardboard. Recursos: Sketchfab, Street View, Expeditions, vídeos en 360, fotoesferes... Creació progressiva de material propis.

La innovació

Aprenentatge mòbil a l'aula. Explotació d'eines i recursos com la Realitat Virtual i la impressió 3D per resoldre l'objectiu que es plantejava.

L'impacte

Valoració molt positiva a les enquestes d'avaluació. Esperem ampliar l'activitat a d'altres àmbits de la història i també millorar en la resolució de les dificultats tècniques.

Per saber-ne més

Sobre la realitat virtual i les seves possibilitats en educació. Experiències amb VR, vídeo del curs #VRMooc de l'INTEF: https://www.youtube.com/watch?v=5ScLek-hXPY En cas de dubte contacteu amb nosaltres i estarem encantats de col·laborar. Salutacions!

Fotos

Vídeos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives