TENDÈNCIES

Educació Demà identifica les tendències de canvi amb més impacte en educació, et convida a debatre les seves implicacions reals sobre el terreny i a construir nous abordatges educatius a través d’espais de co-creació.
Tendències educatives per al canvi educatiu
LABORATORIS D’IDEES, SOLUCIONS COL·LABORATIVES

T’atreveixes a imaginar el futur de l’educació? Quins seran els principals reptes? De quina manera podrem afrontar-los? Vols conèixer aquelles experiències i projectes capdavanters del canvi educatiu que ja han començat a donar respostes innovadores a les noves tendències educatives a Catalunya? Ets una persona amb idees diferents i amb ganes de compartir-les? Vols saber com co-crear noves solucions amb d’altres persones com tu?

Tot això i més ho trobaràs a l’espai de Tendències d’Educació Demà! La nostra recepta és ben senzilla:

CAMP BASE

Vine als Camp Base, els nostres seminaris oberts de tendències educatives, i coneix en profunditat les influències de canvi en educació d’una forma àgil i pràctica a través de les experiències innovadores i capdavanteres que s’hi proposen.

EDULAB

Participa als Edulabs, els nostres laboratoris d’idees, i crea solucions de forma col·laborativa amb d’altres persones innovadores com tu i en espais específicament dirigits a la implementació pràctica de les mateixes (how to do).

De quina manera puc participar en aquests “esprints” de tendències? Senzillament inscrivint-te en cada un dels espais, Camp Base i/o Edulab, de les tendències que més t’interessin i que trobaràs a continuació. No t’ho deixis perdre!

Vols conèixer totes les tendències que hem treballat?

A continuació trobaràs totes les tendències que el projecte ha posat en marxa des del seu inici. Aquí podràs recuperar tots els continguts i materials proposats, tornar a visionar totes les solucions creades, accedir a contingut privilegiat, entre molts d’altres.

L’inici d’un procés de transformació educativa als centres pot impulsar-se des de moltes perspectives, però un...
 
Les “noves” pedagogies no són únicament estratègies metodològiques, són eines de transformació educativa capaces d’...
 
Camp Base: viu el treball per projectes 16/05/2017 El diàleg entre el que passa dins i el que passa fora dels centres...
 
Camp Base: Més enllà de l'aprenentatge mòbil 14/02/2017 Actualment, la mobilitat i tots els dispositius tecnològics que...
 
En el moment actual d’efervescència d'un canvi de model d'escola a Catalunya, en una situació de pas d'un sistema ...
 
L’avaluació no és només una fase del procés d’aprenentatge, sinó que ha de ser un motor de l’aprenentatge en sí mateix...
 
La gamificació és fer viure com una experiència de joc una activitat que no ho és. Quan arriba al món educatiu aquesta...
 
Situar l’alumne al centre del procés d’aprenentatge significa donar veu a l’aprenent, apoderar-lo, donant a cada...
 
El pensament creatiu i el pensament computacional giren al voltant del moviment maker perquè ambdós incideixen en la...
 

Subscriu-te!

Deixant-nos la teva adreça electrònica, acceptes la política de privadesa.

Agenda