TENDÈNCIES

Educació Demà identifica les tendències de canvi amb més impacte en educació, et convida a debatre les seves implicacions reals sobre el terreny i a construir nous abordatges educatius a través d’espais de co-creació.
JORNADA ‘CONSTRUÏM AVUI L'EDUCACIÓ DE DEMÀ’
29/09/2018

 

T’agradaria iniciar el curs amb nous projectes sota el braç? T’has preguntat mai com gamificar una activitat educativa? T’has plantejat aplicar noves estratègies d’avaluació a l’aula? Vols aplicar a la teva pràctica educativa elements tecnològics i artístics? T’oferim la possibilitat de cocrear nou projectes amb nosaltres!

Durant anys hem estat imaginant com serà l’educació demà, ara volem començar a construir-la amb tu! Des de la Plataforma Educació Demà, un projecte enfocat als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives, estem preparant un esdeveniment únic per a tu, per a docents i educadors de tot el país, en el que podràs cocrear d'una forma senzilla i reptadora un projecte educatiu

Durant un matí, i amb la companyia de 16 professionals de referència del món de l’educació, tindrem el repte de cocrear accions concretes que es puguin portar a terme durant aquest proper curs 2018-2019, i començarem a fer avui l’educació de demà!

A l'inici de la jornada comptarem amb Jaume Jornet, entusiasta de l'aprenentatge a través d'equips col·laboratius, i especialista en metodologies d'innovació agile i lean, que ens parlarà sobre les condicions per aprendre i cocrear en comunitat, i quines pràctiques ens poden ajudar a aconseguir-ho.

A més, estaràs envoltat de persones expertes i referents de les diferents tendències educatives que hem treballat des de la plataforma Educació Demà (gamificacióavaluació, educació makertreball per projectespersonalització de l’aprenentatgeaprenentatge mòbil...), que dirigiran els diferents tallers que es realitzaran de forma simultània i que et proposaran un repte únic perfectament replicable a la teva aula o centre educatiu. 

Inscriu-te al repte que més t’interessi:

  • “Dissenyem bons ambients d’aprenentatge amb criteris pedagògics que afavoreixin aprendre amb sentit?” (Espais d’aprenentatge) -  amb David Altimir i Maite Pujol de l’escola pública de Taradell. INSCRIU-TE AQUÍ

Accés lliure i gratuït, amb inscripció prèvia.

La intervenció de Jaume Jornet es podrà seguir en directe per streaming a través de la web de la Fundació Jaume Bofill, i també via Twitter @FundacioBofill amb l’etiqueta #eduDemà. 

Inscriu-te ja, les places als tallers són limitades!