TENDÈNCIES

Educació Demà identifica les tendències de canvi amb més impacte en educació, et convida a debatre les seves implicacions reals sobre el terreny i a construir nous abordatges educatius a través d’espais de co-creació.
Laboratori de Treball per Projectes
29/09/2018

 

I si dissenyem un projecte que hibridi dues matèries que semblen molt allunyades?

Saps que hibridar matèries curriculars diverses et permet aplicar continguts diversos de forma globalitzada fent viure a l’alumnat l’aula i l’escola com un projecte? Si vols conèixer més sobre aquesta metodologia no et perdis el Laboratori de Treball per Projectes que van desenvolupar la Sílvia Perpinyà i la Meri Gabanach de l’equip docent de l’Institut de Sils.

Què hi trobaràs? Doncs la seva proposta de taller i tots els recursos que van preparar per la jornada i que podràs aplicar als teus dissenys educatius:

 

Guia d’ús del Laboratori de Treball per Projectes

Hi trobaràs pas a pas la descripció de tota la dinàmica del laboratori amb referències específiques que trobaràs al material de la presentació.

 

 

 

 

 

Presentació del Laboratori TIC

Conté tot el material treballat al taller, el dossier que utilitzen per al treball de projectes a l’Institut de Sils i l’eina que apliquen per a fer-ne l’avaluació.

 

I recorda que si apliques el laboratori de treball per projectes i hibrides matèries diverses en una proposta educativa pròpia ens agradarà molt conèixer-la. Comparteix-la amb nosaltres a les xarxes amb l’etiqueta #eduDemà. Gràcies!